Zingen voor Sint

Wilt u Zingen voor Sint boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zingen voor Sint vindt u hier op deze pagina.

Zingen voor Sint

 “Zie de maan schijnt door de bomen”, “Zie ginds komt de stoomboot”, ”Daar wordt op de deur geklopt” … Wie kent ze niet?

Echnie en Snappie zorgen dat het een dol Sinterklaasfeest wordt waar veel gezongen en gedanst kan worden. Alle kinderen en grote mensen kunnen lekker meezingen en meeswingen op bekende Sinterklaasliedjes. En speciaal voor de komst van Sinterklaas leren de kinderen samen met Echnie en Snappie een spik-splinter-nieuw liedje dat ze aan Sinterklaas laten horen als die komt. 

Uw bedrijf of vereniging heeft wel Sinterklaas en zijn Pieten uitgenodigd. Maar u mist nog een leuke, spontane show, plus presentatie voor uw Sinterklaasmiddag of avond. Vraag dan naar Echnie en Snappie. 

Wilt u meer weten over Zingen voor Sint?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zingen voor Sint is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zingen voor Sint.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zingen voor Sint ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zingen voor Sint zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Zingen voor Sint

Gegevens van het optreden

Contactgegevens