Active

Zeilen met Hollandse glorie

Wilt u Zeilen met Hollandse glorie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zeilen met Hollandse glorie vindt u hier op deze pagina.

De trots der zeilvaart vaart weer. Net zoals vroeger bollen de zeilen van klippers, tjalken, schoeners en aken aan de horizon. Onder vol tuig zijn deze schepen uit vervlogen tijden een lust voor het oog. Op deze schepen kunt u meevaren voor een dag, een weekend, een week of langer. Monster aan op een van onze schepen en proef het avontuur van het water.

Wilt u meer weten over Zeilen met Hollandse glorie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zeilen met Hollandse glorie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zeilen met Hollandse glorie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zeilen met Hollandse glorie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zeilen met Hollandse glorie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Zeilen met Hollandse glorie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens