Active, Recreatie

Zandbuggy rijden

Wilt u Zandbuggy rijden boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zandbuggy rijden vindt u hier op deze pagina.

De zandbuggy is een stoere buggy met een 270 CC Honda motor (9pk). Bij Cars and Stars rijden wij met Bocarts; een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit. We komen graag naar u toe om samen op de door u uitgekozen locatie de mogelijkheden te bekijken.

Wij maken van uw bedrijfsuitje of teamuitje een onvergetelijke dag. Zo word u één met de omgeving met onze uitdagende rit. Rij met een buggy door de blubber (als die er is), of hap het stof van de rijder voor u. Natuurlijk inclusief een professionele instructeur.

Bij bedrijfsevents op locatie zetten wij meestal een zo groot mogelijk parcours uit op eigen terrein, zodat ook alle aspecten van het buggy rijden veilig aan bod komen. Tevens blijven uw gasten dan op uw eigen event.

Wilt u meer weten over Zandbuggy rijden?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zandbuggy rijden is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zandbuggy rijden.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zandbuggy rijden ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zandbuggy rijden zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Zandbuggy rijden

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens