Artiesten

Yves Berendse

Wilt u Yves Berendse boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Yves Berendse vindt u hier op deze pagina.

De getalenteerde Zandvoortse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem.

Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan. Diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de microfoon ter hand nam en de gasten vermaakte met zijn optredens, wat eigenlijk met een geintje ontstond pakte voor Yves uit tot een passie.

Yves nam zanglessen en liet eigen orkestbanden maken om zich te onderscheiden van de vele zangers en zangeressen . Hij nam deel aan diverse Talentenjachten en verwierf overal minimaal een top 3 notitie door het gehele land. Dit sterkte Yves om zijn ziel en zaligheid te gaan richten op muziek. Dit werd versterkt door de verzoeken die binnen kwamen en komen voor optredens, van Amsterdam tot Groningen van Zandvoort tot aan Maastricht en zelfs in buitenland waar Yves in Spanje, Ibiza, Curacao een veel gevraagd zanger is geworden.

Tijdens de jaarlijkse Buma Awards in Den Bosch kreeg Yves Berendse de Buma Talent Award 2016 uitgereikt als beste nieuwkomer en deelde hij het podium met grote namen op muziekgebied, wat hem een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie. 

Nu 5 jaar later is Yves uitgegroeid tot een gevestigde naam in het Nederlandstalige entertainmentcircuit. Met tientallen miljoenen streams en hits zoals, Zin In Jou, Als Ze Danst, Vakantieliefde en Laat Het Los en uitverkochte concerten (Caprera Bloemendaal, Tuschinski Amsterdam etc.) is Yves hard op weg om een grote gevestigde naam te geworden in zijn branche. Door zijn energieke manier van optreden en zijn grote gunfactor neemt de belangstelling voor Yves Berendse maandelijks toe en wordt hij nu ook buiten de west nederlandse regio steeds vaker geboekt.

Met zijn eigen band bestaande uit o.a. uit Lean Robbemont (Waylon), Clemens Blacquiere (Marco Borsato), Marcel Schimscheimer (Froger) en Bas van den Heuvel (Ladies of Soul, Glennis Grace) heeft hij muzikaal een solide fundering gelegd voor zijn eigen ‘’Yves Berendse’’ sound.

Als het aan Yves ligt is hij nog lang niet klaar en kunnen we de aankomende jaren enorm veel van hem verwachten. Door het blijven releasen van muziek en het geven van uitverkochte concerten hoopt hij op rap tempo nog hoger te klimmen op de Nederlandstalige muzikale ladder.

YouTube video

Wilt u meer weten over Yves Berendse?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Yves Berendse is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Yves Berendse.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Yves Berendse ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Yves Berendse zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Tino Martin

Rob Ronalds

Peter Beense

Jack Kunkels

Grad Damen

Aanvraagformulier Yves Berendse

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens