Yolanda Eijgenstein

Wilt u Yolanda Eijgenstein boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Yolanda Eijgenstein vindt u hier op deze pagina.

Yolanda weet het zeker: authenticiteit, lef, creativiteit, zelfreflectie en volop genieten zijn haar kernthema’s. Haar motto is: ‘Het leven is een groot feest, maar je moet zelf de slingers ophangen’. Mensen staan hierbij altijd centraal. Yolanda is ervan overtuigd dat mensen ertoe doen. Altijd. Daarom helpt ze organisaties en hun medewerkers in hun zoektocht naar de balans tussen loslaten en grip houden, kritiek en feedback, praten en luisteren, controle en vertrouwen, falen en succes, geven en nemen, angst en liefde, jezelf en die ander. 

Ze faciliteert groepsdynamische processen bij vastgelopen overlegstructuren en veranderingen binnen organisaties. Yolanda bekleedt diverse commissariaten op het gebied van leider- en ondernemerschap. Het thema onderwijs heeft daarbij haar bijzondere aandacht. 

Wilt u meer weten over Yolanda Eijgenstein?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Yolanda Eijgenstein is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Yolanda Eijgenstein.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Yolanda Eijgenstein ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Yolanda Eijgenstein zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Yolanda Eijgenstein

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens