X-Wall

Wilt u X-Wall boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van X-Wall vindt u hier op deze pagina.

De X-Wall is een interactieve sport- en speelmuur die jong en oud uitdaagt om in beweging te komen.
Via de leuke en herkenbare spellen word je meteen meegezogen in de wonderlijke digitale wereld van de interactieve muur X-Wall.


De muur daagt je uit om te bewegen, samen te werken en er zitten vele spel- en denkelementen verwerkt in de games. Train dus niet alleen je lichaam, maar ook je brein! Met de X-Wall wordt bewegend leren leuk voor iedereen!

Wilt u meer weten over X-Wall?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over X-Wall is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van X-Wall.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over X-Wall ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over X-Wall zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier X-Wall

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens