Artiesten

Wout’s Vinyl Party

Wilt u Wout’s Vinyl Party boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wout’s Vinyl Party vindt u hier op deze pagina.

Vinyl is terug! Om nooit meer weg te gaan ! Iedere vrijdag avond draait Wouter van der Goes al 2 uur lang alleen maar oude single’s en LP’s op NPO Radio 2.

Deze “Vinyl Friday” is inmiddels een groot succes, tijd om nu ook voornostalgische avonden in het land te zorgen. “Oude tijden herleven weer, zoals de schoolfeesten van vroeger waren”

Om de show promotioneel extra onder de aandacht te brengen zal Wouter van der Goes het feest groots promoten via de social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Twitter.

Wilt u meer weten over Wout’s Vinyl Party?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wout’s Vinyl Party is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wout’s Vinyl Party.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wout’s Vinyl Party ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wout’s Vinyl Party zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Wout’s Vinyl Party

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens