Workshop wonden maken

Wilt u Workshop wonden maken boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Workshop wonden maken vindt u hier op deze pagina.

In deze workshop leer je zelf om wonden te maken, die niet te onderscheiden zijn van echte wonden. Een nep wond is leuk én creepy om te maken met bijvoorbeeld Halloween of ander gezellig griezelig evenement. 

Wilt u meer weten over Workshop wonden maken?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Workshop wonden maken is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Workshop wonden maken.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Workshop wonden maken ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Workshop wonden maken zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Halloweenmachine

Waarzegster op de fiets

Buikspreker Bart tijdens Halloween

Aanvraagformulier Workshop wonden maken

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens