Workshop portret boetseren

Wilt u Workshop portret boetseren boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Workshop portret boetseren vindt u hier op deze pagina.

Hoe leuk is het om je collega of jezelf te mogen boetseren. In deze workshop leer je met klei de beginselen om een mooi portret te maken. 

Wilt u meer weten over Workshop portret boetseren?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Workshop portret boetseren is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Workshop portret boetseren.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Workshop portret boetseren ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Workshop portret boetseren zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Workshop portret boetseren

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens