Workshop mozaïek

Wilt u Workshop mozaïek boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Workshop mozaïek vindt u hier op deze pagina.

Mozaïek is een kunstvorm waarbij een grote afbeelding wordt vervaardigd uit een groot aantal kleine gekleurde steentjes. Mozaïek is niet alleen mooi op een plankje, maar ook leuk met andere doeleinden als een kandelaar, bloempot of dienblad.  

Wilt u meer weten over Workshop mozaïek?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Workshop mozaïek is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Workshop mozaïek.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Workshop mozaïek ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Workshop mozaïek zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Workshop mozaïek

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens