Workshop leren schminken

Wilt u Workshop leren schminken boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Workshop leren schminken vindt u hier op deze pagina.

Welk kind vindt het niet leuk om geschminkt te worden! Daarnaast ook erg leuk voor de theaterwereld. Heel makkelijk om het zelf te kunnen. Je leert de basisbeginselen van schminken. Het is ook mogelijk voor gevorderden. 

Wilt u meer weten over Workshop leren schminken?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Workshop leren schminken is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Workshop leren schminken.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Workshop leren schminken ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Workshop leren schminken zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Workshop leren schminken

Gegevens van het optreden

Contactgegevens