Workshop handlettering

Wilt u Workshop handlettering boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Workshop handlettering vindt u hier op deze pagina.

Handlettering is het moderne kalligraferen. Misschien ken je het wel van oude boeken. Sierlijk getekende letters of quotes. Tegenwoordig is het weer helemaal terug en in om zelf sierlijke letters te tekenen, onder de moderne naam: handlettering.

In deze workshop leer je hoe je zelf leert handletteren.

Leuk voor bijvoorbeeld de Valentijn om zelf mooie kaarten te maken. De handlettering is ook leuk om toe te passen voor menukaarten, tassen, T-shirts of gewoon voor een mooie presentatie op het werk of thuis.

Wilt u meer weten over Workshop handlettering?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Workshop handlettering is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Workshop handlettering.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Workshop handlettering ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Workshop handlettering zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Workshop handlettering

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens