Wonderful Magic X-Mas

Wilt u Wonderful Magic X-Mas boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wonderful Magic X-Mas vindt u hier op deze pagina.

Wat hebben zwevende cadeautjes, de Kerstman, Winfried en een MagicBabe met elkaar te maken?

Je ziet ze allemaal tijdens “Wonderful Magic X-Mas”!

Deze familieshow brengt de sfeer van kerstmis en magie samen. In dit spektakel presenteert Master illusionist Winfried je de wonderen van Kerstmis.

Kun je het binnen laten sneeuwen?

Gelooft de Kerstman in magie?

Alle antwoorden krijg je tijdens deze wervelende spectaculaire show, die bol staat van het familie entertainment en het ware gevoel van kerst! Deze INTERNATIONAL AWARD WINNING MAGIC STAR, brengen een unieke, high energy illusieshow van hoog niveau. Deze show is één van de meest spectaculaire magic show van dit moment! Winfried werd bij het grote publiek o.a. bekend van de SBS6 TV programma “de Nieuwe Uri Geller” en het programma “De Schatkamer” Telekids op RTL8. De afgelopen jaren was Winfried exclusief te zien met zijn eigen show in Attractiepark Slagharen, waar 4,5 miljoen bezoekers in aanraking kwamen met zijn magie. Winfried komt oorspronkelijk uit Nederland en behoort tot de toonaangevende illusionisten binnen Europa. Hij won een aantal van de meest prestigieuze onderscheidingen en awards. Zijn magie was te zien in theaters en op televisie wereldwijd!

Wonderful Magic X-Mas een kerstwonder dat je gezien moet hebben!

Wilt u meer weten over Wonderful Magic X-Mas?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wonderful Magic X-Mas is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wonderful Magic X-Mas.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wonderful Magic X-Mas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wonderful Magic X-Mas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Wonderful Magic X-Mas

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens