Artiesten

Wolter Kroes

Wilt u Wolter Kroes boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wolter Kroes vindt u hier op deze pagina.

We kennen Wolter natuurlijk allemaal van zijn hits waaronder ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’,
‘Zeker Niet De Laatste’ en niet te vergeten ‘ Viva Hollandia’. Aan dit rijtje wordt een nieuwe titel toegevoegd,
want Wolter zijn nieuwe feestplaat ‘De Bierkraan’ zal de komende tijd in menig kroeg te horen zijn!
Wolter: “Wat deze plaat zo leuk maakt is dat die het echte kroegen gevoel heeft, maar dan in eenmodern jasje.
Ik heb deze al een aantal keren live mogen doen en het publiek gaat dan elke keer alhelemaal los, dat geeft een heerlijk gevoel.
” Ook de videoclip is net wat anders dan de traditionele kroegenclip. Ondanks dat Wolter nog steeds aan de bar zit, is dat dit maal op de bierfiets.
Verder heeft Wolter grootse plannen voor dit jaar. Wolter komt in november met een nieuw album. Daarnaast zijn er plannen voor een concert, maar daarover later meer.

Wolter Kroes is te boeken als tape act of met live band.

YouTube video

Wilt u meer weten over Wolter Kroes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wolter Kroes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wolter Kroes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wolter Kroes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wolter Kroes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

René Froger

Frans Duijts

Vinzzent

Gerard Joling

Aanvraagformulier Wolter Kroes

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens