Witte winterklanken

Wilt u Witte winterklanken boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Witte winterklanken vindt u hier op deze pagina.

Een witte reiziger trekt voorbij, onderweg naar wie hem dierbaar zijn. Heerlijk mistige wintermuziek sluipt als een nevel door de straten en over de pleinen.

Dromerige klassiekers, muzikale herkenbare thema’s uit heerlijke wegdroomfilms.

Een lange reis achter de rug. Een lange weg te gaan.

Deze poëtische figuur sleept zijn reiswagen, voorzien van een mobiele muziekinstallatie, met zich mee naar zijn onbekende bestemming. 

Wilt u meer weten over Witte winterklanken?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Witte winterklanken is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Witte winterklanken.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Witte winterklanken ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Witte winterklanken zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Witte winterklanken

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens