Active

Wipe out slinger

Wilt u Wipe out slinger boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wipe out slinger vindt u hier op deze pagina.

Deze attractie met hoge capaciteit is de beste sportieve groeps-challenge die je maar kan bedenken. Concentratie, snelheid en een gezonde dosis durf zijn de basis ingrediënten om deze attractie zo goed mogelijk uit te voeren. 6 kandidaten staan op hun eigen torentje. 2 onstuimige slingers razen als een gek voorbij. Het is aan jou om deze steeds opnieuw te ontwijken en veilig terug op je eilandje te belanden. De last man standing kan zich officieel de ultieme overlever noemen! Een garantie op hilarische en spannende momenten! Met andere woorden een aanrader voor elke teambuilding.

Wilt u meer weten over Wipe out slinger?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wipe out slinger is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wipe out slinger.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wipe out slinger ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wipe out slinger zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Wipe out slinger

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens