Winterse klokjes

Wilt u Winterse klokjes boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Winterse klokjes vindt u hier op deze pagina.

De wintertijd gaat bijna in! Maar altijd weer die verwarring: moeten we de klok nu vooruit of achteruit zetten? 

Onder het genot van onze stralende hostessen polsen zij nou echt hoe uw gevoel is voor wintertijd met een mini-quizje. De dames zullen kleding dragen waarin het thema tijd is verwerkt. Dit zal ervoor zorgen dat de dames extra goed opvallen.

De mini-quiz zal bestaan uit een aantal korte vragen. Is de vraag goed? Dan wordt dat uiteraard beloond met iets kleins. Heeft u zichzelf toch vergist? Geen paniek! Met een aantal handige en grappige ezelsbruggetjes zal u de wijzer van de klok nooit meer verkeerd zetten en zet u hem voortaan zonder na te denken in de juiste richting.

Wilt u meer weten over Winterse klokjes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Winterse klokjes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Winterse klokjes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Winterse klokjes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Winterse klokjes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Winterse klokjes

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens