Winterparade

Wilt u Winterparade boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Winterparade vindt u hier op deze pagina.

Een leuke Winterparade met sneeuwpop, winterdiva op stelten en 3 white-bunnies dansen op vrolijke nummers door de winkelstraten.

Wilt u meer weten over Winterparade?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Winterparade is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Winterparade.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Winterparade ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Winterparade zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Winterparade

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens