Winterkoningin

Wilt u Winterkoningin boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Winterkoningin vindt u hier op deze pagina.

De Winterkoningin straalt op uw evenement! Ze komt graag op bezoek samen met haar grote ijsbeer. De ijsbeer zorgt voor grote verbazing bij het publiek. Is de ijsbeer nu echt of niet? De ijsbeer beweegt, kijkt rond, loopt rond en vindt het heerlijk om geknuffeld te worden! De Winterkoningin verzorgt hem erg goed. 

Wilt u meer weten over Winterkoningin?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Winterkoningin is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Winterkoningin.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Winterkoningin ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Winterkoningin zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Winterkoningin

Gegevens van het optreden

Contactgegevens