Winter wensen

Wilt u Winter wensen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Winter wensen vindt u hier op deze pagina.

Eens in het jaar herrijst deze dame uit de sneeuw van het koude noorden.

Met een betoverend mooi kostuum van fonkelende verlichting en een staf waaruit zij sneeuw kan laten verschijnen, brengt zij licht in de donkere dagen voor Kerst.

Haar jazzy Kerstrepertoire is zowel versterkt als mobiel en geheel verwerkt in het winters geheel.

Een stijlvolle Kerst-act in stemmig wit met een presentatie dat ijs doet smelten.

Zij verzorgt uw Kerstgedachte en wanneer u van haar een persoonlijke Kerstboodschap ontvangt geeft zij u iets blijvends mee voor de Kerst. 

Wilt u meer weten over Winter wensen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Winter wensen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Winter wensen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Winter wensen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Winter wensen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Winter wensen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens