Winfried master illusionist

Wilt u Winfried master illusionist boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Winfried master illusionist vindt u hier op deze pagina.

Dit is één van de meest spectaculaire magic shows van dit moment! Master illusionist Winfried is bij het grote publiek o.a. bekend van het SBS6 programma ‘De nieuwe Uri Geller’, waar hij wekelijks meer dan 1,4 miljoen kijkers aan de buis kluisterden! Illusie en magic is zijn passie, zijn leven. Door zijn vakmanschap maakt master illusionist Winfried de oude goochelkunst eigentijds. Door verbluffende visuele magie, spectaculaire illusies en publieksparticipatie te integreren, is het resultaat een onvergetelijke entertainmentervaring. 

Hij stond op grote Europese podia in o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregens, Antwerpen, Brussel, Cuges-les-Pin en Poitiers. Maar ook verzorgde illusionist Winfried shows in Japan, Mexico en zelfs de V.S.

Verschillende shows:

• THE POWER OF MAGIC

• ART OF ILLUSION

• ILLUSION 4 KIDS

• THEATERSHOW

• TABLEMAGIC

• KERSTSHOW

YouTube video

Wilt u meer weten over Winfried master illusionist?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Winfried master illusionist is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Winfried master illusionist.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Winfried master illusionist ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Winfried master illusionist zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Winfried master illusionist

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens