Winfried & Angelique

Wilt u Winfried & Angelique boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Winfried & Angelique vindt u hier op deze pagina.

Dit is één van de meest spectaculaire magicshows die je ooit hebt gezien!

Winfried & Angélique zijn o.a. bekend van het SBS6 programma ‘De nieuwe Uri Geller’, waar ze wekelijks meer dan 1,4 miljoen kijkers aan de buis kluisterden! Deze broer en zus waren één van de meest spraakmakende deelnemers van het programma. Zo stonden zij onder meer in het nieuws toen Angélique gewond raakte tijdens de repetities, waarna ze naar het ziekenhuis moest worden afgevoerd. Bij het bekend maken van hun volgende levensgevaarlijke act haalden ze opnieuw de Media. Ditmaal omdat ze een act met een watertank voor het publiek in petto hadden. Een watertank die nota bene in opspraak was omdat een deelneemster van de Duitse versie van het programma hierin bijna verdronk tijdens de live uitzending. Winfried en Angélique trokken reeds de aandacht van o.a. Telegraaf, Metro, Weekblad Party, Weekblad Vriendin, SBS Shownieuws, Editie NL, Giel Beelen, Edwin Evers en vrijwel alle nieuwssites die op het internet te vinden zijn! Samen traden ze op in o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregens, Antwerpen Japan en zelfs de V.S. Hun talent bleef niet onopgemerkt. Het resultaat was dat zij onderscheiden werden met diverse grote internationale prijzen en awards. Zo ontvingen de meervoudig Nederlands kampioenen in Duitsland de Eremedaille van de Magische Cirkel en in Monaco tijdens het festival “Monte-Carlo Magic Stars” de onderscheiding “Mention Spéciale du Jury” onder toeziend oog van de Koninklijke Familie van Monaco. In Frankrijk ontvingen Winfried & Angélique de prestigieuze “Mandrake D’Or”, een prijs die tevens werd ontvangen door Siegfried & Roy (Las Vegas) en David Copperfield. 

In 2005 lieten Winfried & Angélique voor de ogen van een live publiek de 185 meter hoge Euromast uit de Rotterdamse Skyline verdwijnen. En zette hiermee Nederlands grootste illusie ooit vertoond op hun naam. Eind 2009 liet het magische duo het grote publiek verbazen met hun nieuwe avondvullende theatershow “Pandora`s MAGICbox”.

Wilt u meer weten over Winfried & Angelique?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Winfried & Angelique is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Winfried & Angelique.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Winfried & Angelique ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Winfried & Angelique zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Winfried & Angelique

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens