Film & Media

Wijdbeens Report

Wilt u Wijdbeens Report boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wijdbeens Report vindt u hier op deze pagina.

Imitator Bart Juwett zet een perfecte imitatie neer van André van Duin’s creatie Wijdbeens Report. Met de typische André van Duin humor zal Bart als Wijdbeens uw evenement als reality verslaggever verslaan.

Ook voor het maken van bedrijfsfilmpjes is dit uitermate geschikt. Op een humoristische wijze neemt Wijdbeens uw bedrijf onder de loep. Eigenlijk is Jan Wijdbeens met zijn Wijdbeens Report overal inzetbaar. Overal waar iets gebeurd is Wijdbeens van de partij en… een graag gezien gast.

Animatie bestaat uit twee personen: Bart Juwett als Wijdbeens en een regisseur/cameraman.

Wilt u meer weten over Wijdbeens Report?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wijdbeens Report is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wijdbeens Report.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wijdbeens Report ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wijdbeens Report zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Wijdbeens Report

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens