Wij zijn gestrand

Wilt u Wij zijn gestrand boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wij zijn gestrand vindt u hier op deze pagina.

Wij Zijn Gestrand is een band die bekende popliedjes in een akoestisch jasje steekt. Dit leidt tot frisse en zomerse bewerkingen van bekende hits zoals Jackson’s ‘Billy Jean’, ‘I’m Yours’ van Jason Mraz of ‘Walking on Sunshine’ van Katrina & The Waves.

Het idee van de formatie is ontstaan nadat popacademie studenten Rick (op gitaar) en Richard (op contrabas) in de zomer concludeerden dat strand, vakantie en muziek geweldig te combineren vielen. Later werd vocalist Mikky (studerend aan het conservatorium) als derde lid toegevoegd en werd het plaatje compleet. De band viel in goede aarde bij strandtenten en badgasten waardoor Wij Zijn Gestrand steeds vaker gevraagd werd op allerlei andere gelegenheden te komen spelen.

De kleine akoestische bezetting bestaat uit zang, gitaar en contrabas. Deze bewuste keuze in instrumentatie maakt de band heel makkelijk inzetbaar. Bovendien is de warme natuurlijke sound van elk instrument heel typerend voor de covers van de band.

Maar: Voor de grotere partijen is het uiteraard mogelijk de band in Wij Zijn Gestrand XL bezetting te boeken. In deze bezetting wordt de band versterkt en uitgebreid met Roy op drums en Jonas toetsen. Nog meer feest dus!

Wilt u meer weten over Wij zijn gestrand?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wij zijn gestrand is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wij zijn gestrand.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wij zijn gestrand ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wij zijn gestrand zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Die Klugscheißenden Knackärsche

The Soca Boys

Torkest

Voltage

Funky D

Aanvraagformulier Wij zijn gestrand

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens