Wij maken een reuzenvlieger

Wilt u Wij maken een reuzenvlieger boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wij maken een reuzenvlieger vindt u hier op deze pagina.

Ga de uitdaging aan en laat het groepsproces zijn werk doen! De opdracht is duidelijk, bouw met je team een gigantische vlieger en het team dat de beste prestaties levert, heeft gewonnen. De vliegers worden beoordeeld op creativiteit, originaliteit en vliegeigenschappen. Naast het bouwen aan een vlieger wordt er ongemerkt flink aan teambuilding gedaan want iedereen van de groep is direct verantwoordelijk voor het eindresultaat. Communicatie is hierbij een must! Op het moment dat de vlieger vorm begint te krijgen, zie je ook het enthousiasme van de bouwers steeds groter worden. Wanneer de vliegers naar buiten gedragen worden en voor het eerst de lucht in zullen gaan, zult u zien dat iedereen het erg belangrijk vindt dat hun vlieger het hoogste komt van allemaal. Het is elke keer opnieuw weer een hele belevenis om te zien hoe deze kunstwerken onder luid gejuich en gejoel het luchtruim kiezen; zelfs applaus klinkt regelmatig over het strand! Hiermee is het hek van de dam en kan iedereen zich weer even heerlijk kind voelen. Wanneer u op dát moment naar de gezichten van uw medewerkers kijkt, weet u zeker dat de dag geslaagd is!

Wilt u meer weten over Wij maken een reuzenvlieger?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wij maken een reuzenvlieger is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wij maken een reuzenvlieger.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wij maken een reuzenvlieger ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wij maken een reuzenvlieger zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Wij maken een reuzenvlieger

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens