Active

Wielren wedstrijd

Wilt u Wielren wedstrijd boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wielren wedstrijd vindt u hier op deze pagina.

Ga met zijn tweeën tegelijk de strijd aan. 3, 2, 1, START! Wie komt het snelste over de finish?

Deze hometrainers zorgen voor veel hilariteit. Fiets zo snel mogelijk het parcours af op de wielrennerfiets en win de competitie. Tijdens dit uitdagende spel strijden twee personen tegen elkaar. Ze nemen plaatst op de hometrainer en fietsen zo hard ze kunnen. 

Door het scherm dat voor je neus hangt lijkt het net alsof je echt aan het fietsen bent op een parcours. Sturen, je snelheid, iedere beweging wordt gemeten en kun je terug zien op het scherm.

Wilt u meer weten over Wielren wedstrijd?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wielren wedstrijd is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wielren wedstrijd.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wielren wedstrijd ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wielren wedstrijd zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Wielren wedstrijd

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens