Whisky workshop

Wilt u Whisky workshop boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Whisky workshop vindt u hier op deze pagina.

Whisky wordt steeds meer en meer gewaardeerd. Leveranciers en importeurs geven steeds meer informatie over nieuwe smaken en soorten whisky uit Schotland en de rest van de wereld. Soms is het lastig om het allemaal uit elkaar te houden. Veel mensen vinden whisky lekker, maar weten niet precies wat nu de achtergrond van whisky is en wat nu precies de verschillen zijn.

Whisky Workshop laat u kennismaken met de Malt Whisky’s uit alle regio’s van Schotland en de uithoeken van de wereld. Aan de hand van presentaties laten we u kennismaken met de wijze waarop whisky tot stand komt en verklaren we u de verschillen die u kunt ervaren in aroma en smaak.

Whisky moet niet alleen geproefd, maar ook geroken worden. De geur bepaalt voor een groot deel de ervaring van het vakmanschap en liefde die de distilleerderij in haar product probeert te vangen. Daarom kan de presentatie vergezeld worden van een Nosing & Tasting.

Concreet:

– In de proeverijen worden 5 verschillende single malt whisky’s geserveerd. 

Het  betreft whisky’s van een premium kwaliteit. 

– Bij de proeverijen zijn gebruik van glazen, placemats, presentatiemiddelen, etc. inbegrepen.

– Na afloop  ontvangt iedereen een overzicht van de smaaknotities van de whisky’s.

– De presentaties worden gehouden in informele Schotse kledij.

Wilt u meer weten over Whisky workshop?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Whisky workshop is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Whisky workshop.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Whisky workshop ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Whisky workshop zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Whisky workshop

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens