West side story

Wilt u West side story boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van West side story vindt u hier op deze pagina.

West Side Story is een van de beste musicals, met bekende songs zoals o.a.: Maria, America, Tonight, Gee, Officer Krupke, I Feel Pretty.

Temperamentvol zijn de bonte wervelende rokken van de heetbloedige Puertoricaanse vrouwen boven de daken van de stad. Elektrisch geladen zijn de explosieve dansscènes van de vijandelijke jeugdbendes in de straten van New York. West Side Story vertelt het verhaal van een jeugd die op zoek is naar geborgenheid, vertrouwen en vriendschap.

De show word dan afgewisseld met mooie ballads en dansstukken en dat mooi overlopend in elkaar.

Wilt u meer weten over West side story?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over West side story is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van West side story.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over West side story ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over West side story zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier West side story

Gegevens van het optreden

Contactgegevens