Welkom Laura Ross

Exclusief te boeken bij ITB Entertainment Group: Laura Ross

Laura Ross, geboren in Nederland, is een getalenteerde popmuzikant die een unieke plek heeft veroverd binnen het Nederlands talige lied en het pop-genre met haar betoverende muziek en emotionele teksten. Ze combineert moeiteloos elk genre met pakkende popdeuntjes, waardoor haar muziek zowel covers en eigen muziek herkenbaar is.

Met haar verleidelijke stem en expressieve presentatie weet Laura Ross het publiek te verbazen naar een wereld van muzikale vreugde. Haar nummers zijn een mix van eigen werk en cover repertoire van Roxy Dekker, Anita Meyer, Flemming tot Marianne Weber, Corry Konings en Tino Martin die haar publiek een persoonlijke en herkenbare ervaring bieden.

Geïnspireerd door een breed scala aan muzikale invloeden integreert Laura Ross haar repertoire en genres in haar werk. Haar muziek getuigt van haar talent en toewijding. Met elk nieuw album blijft zij grenzen verleggen en nieuwe muzikale paden verkennen.

Laura Ross onderscheidt zich met haar unieke klank en passie voor muziek. Ze staat op het punt een aanzienlijke impact te maken op de muziekindustrie. Houd deze getalenteerde artieste in de gaten terwijl ze het publiek blijft betoveren met haar pakkende liedjes .

Laura Ross is o.a. bekend van de volgende tv programma’s: The Voice of Holland, Bloed Zweet en Tranen en Topper Gezocht.