Weirdo of Wonder

Wilt u Weirdo of Wonder boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Weirdo of Wonder vindt u hier op deze pagina.

Weirdo of Wonder…..Vreemdi, Vidi, Vici

Hij komt, ziet en de lach overwint! Weirdo of Wonder Niels Harder is ontembaar in zijn solo show! Niels Harder wist al op zeer jonge leeftijd dat hij artiest wilde worden. Deze ras-entertainer heeft zijn sporen verdiend in menige productie en was op TV te bewonderen in de Nieuwe Uri Geller show. Niels wordt gezien als een groot entertainment-talent….

Magic, presenteren en acteren, Niels kan het allemaal. Zijn nieuwe, zelf ontwikkelde show, is de volgende logische stap in de veelbelovende carriere van deze Weirdo of Wonder. Niels Harder is erin geslaagd om zijn 2 passies, Magie en Humor, op een bijzondere wijze met elkaar te verweven.

Wilt u meer weten over Weirdo of Wonder?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Weirdo of Wonder is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Weirdo of Wonder.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Weirdo of Wonder ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Weirdo of Wonder zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Weirdo of Wonder

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens