Wax Hands

Wilt u Wax Hands boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wax Hands vindt u hier op deze pagina.

Een ongelofelijke uitvinding die niet ongemerkt is gebleven in de wereld van wax en entertainment. Zo staat het concept inmiddels als sinds 2002 in Madam Tussaud’s Amsterdam en Londen.  

De WAX hands Attractie bestaat uit een aantal units gevuld met vloeibare siliconenwas. Degene die een “Waxhand” wil laten maken zal eerst zijn/haar hand moeten insmeren met een speciale “seperatorcreme”. Vervolgens dompelt men de hand een aantal keren in een vloeibare siliconenwas welke ogenblikkelijk stolt. De operator verwijderd de “Waxhand”. Het resultaat, in nog geen twee minuten tijd, is een exacte kopie van uw eigen hand. 

De operator kan op verzoek de hand in zes verschillende kleuren vervaardigen of desgewenst in de kleur(en) van uw bedrijfslogo laten uitvoeren.

YouTube video

Wilt u meer weten over Wax Hands?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wax Hands is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wax Hands.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wax Hands ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wax Hands zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Zingen voor Sint

Clown Menno

The Great Fratelini Magic Show

Het Zandkasteel

Skypen met Sinterklaas

Aanvraagformulier Wax Hands

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens