Water circus theater

Wilt u Water circus theater boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Water circus theater vindt u hier op deze pagina.

Op het strand verliezen 2 badgasten hun zonnebril in een aquarium…. Dat is het begin van alle avonturen.

 Circustheater met 3 top artiesten die het publiek verbazen, vermaken en verrassen.

De reuze globe trekt op iedere locatie direct de aandacht. Zodra Henk, de clown-vis het aquarium in zwemt houdt het publiek de adem in..

Water circus theater is geschikt voor alle leeftijden en komt graag op scholen. Met de tribune wordt het een intieme maar uitbundige voorstelling!

Speciaal voor bedrijven passen we onze voorstelling aan!

De directeur ín de globe tussen de artiesten? 

De show duurt 30 minuten en kan 3 keer worden gespeeld.

Wilt u meer weten over Water circus theater?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Water circus theater is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Water circus theater.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Water circus theater ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Water circus theater zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Water circus theater

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens