Wakaido

Wilt u Wakaido boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wakaido vindt u hier op deze pagina.

3 Japanse dames in combinatie met een Vlaamse & Franse taiko speler. Uitstekend muzikale Japanse klanken. Instrumenten Taiko drums in combinatie met Koto.

Wilt u meer weten over Wakaido?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wakaido is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wakaido.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wakaido ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wakaido zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Wakaido

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens