Artiesten

Wahnsinn

Wilt u Wahnsinn boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wahnsinn vindt u hier op deze pagina.

De naam is allesomvattend en niet te vermijden. Wahnsinn staat al meer dan 10 jaar bekend om zijn muzikale live-shows, gebracht door 8 rasmuzikanten, welke als een orkaan over het publiek denderen (letterlijk). En met live-show bedoelen we ook écht live: geen bas uit keyboards, geen tuba uit accordeons, geen electrodrums, nee helemaal niks van dat alles, dat is pas liefde voor muziek! Iedere sound die je hoort komt uit het instrument dat daarvoor gemaakt is! Het repertoire kenmerkt zich als Volkstümlich, Schlager, Alpenparade, Oberbayerisch, Glansparade, Hüttenfest, Polka en Steirisch; van Apres-ski tot Feestmuziek, van Polka tot Golden Oldie, alle remmen gaan los! Een strakke blazerssectie (die erotische Kapelle), überdikke drum ’n bass sounds, pompende tuba solo’s, vette gitaren en stralende accordeon-licks, overgoten met een heerlijke süße soße von 4 Wiener Sängerstimmen! Uiteraard zal de kenmerkende witte vleugel niet ontbreken tijdens een party met Wahnsinn. Wahnsinn: een van de weinige volledige live bands welke het apres-ski-oktoberfestoberkrain-mallorca-ballerman-bier-/tentfeest repertoire echt serieus neemt en aangevuld met enkele Hollandse kneiters en pop-songs al menig feest heeft gemaakt tot een sensatie dat zijn weerga niet kent. Auf geht’s los! O’zapft ist! Bis Wahnsinn!

YouTube video

Wilt u meer weten over Wahnsinn?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wahnsinn is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wahnsinn.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wahnsinn ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wahnsinn zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Disco Snolly Live

Lekke Band

Hardcore Vibes

Veul Gère

Live

Aanvraagformulier Wahnsinn

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens