Waarzegster Karen

Wilt u Waarzegster Karen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Waarzegster Karen vindt u hier op deze pagina.

Een waarzegster op uw evenement valt ook onder het genre feelgood entertainment. Of u nou wordt geprikkeld door een visueel stuk theater een goeie grap of dat u geïnspireerd wordt in uw eigen leven, het gaat om die bewuste glimlach. Onze waarzegster werkt ook gediplomeerd met energieën, hierdoor maakt zij sneller contact en komt zij vrijwel altijd direct tot de kern van de zaak.

Toekomst voorspellen is lastig, als mens kunt u elke dag uw toekomst veranderen. Keuzes maken is leven, dat is uiteindelijk waar het leven om draait. Als waarzegster behandelt zij een ander gedeelte waar de mens vaak blijft hangen. De keuzes moet u nog altijd zelf maken, wel kan zij u inspireren op verschillende manieren. In ieder mens zitten alle antwoorden al verscholen, dit is goed geborgen in het hart ( laat het hart spreken). Wij zijn een denk generatie en blijven zo cirkels draaien in onze gedachte, zodat wij ons hart niet meer horen spreken. Gedachtes zijn verraderlijke gewoontes, gedachtes kunnen onbetrouwbaar zijn en heel veel ruis veroorzaken. 

Waarzegster-handlezeres – werken met energieën. 

Zo krijgen uw gasten helder en zuiver advies mee.

Handlezen is een eeuwenoude kennis, een onderzoeksproces waarin iemands profiel wordt opgebouwd. Werp ook een blik in uw eigen karakter, talenten en de fases van het leven.

De pendel is een instrument dat wordt gebruikt bij het verkrijgen van antwoorden op talloze levensvragen, hierbij wordt gebruik gemaakt van kosmische energieën. Klinkt erg ingewikkeld, maar is eigenlijk heel simpel. Het antwoord zit altijd al in u, door gedachte en andere vormen van ruis hoort u uw eigen kennis niet meer.

Wilt u meer weten over Waarzegster Karen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Waarzegster Karen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Waarzegster Karen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Waarzegster Karen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Waarzegster Karen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Waarzegster Karen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens