Waar zijn de pietjes?

Wilt u Waar zijn de pietjes? boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Waar zijn de pietjes? vindt u hier op deze pagina.

De leuke pieten hebben zich verspreid door het centrum. Nu is het jou taak om ze te vinden! iedereen is actief aan het zoeken naar de verschillende pieten. Heb je een piet gevonden, dan krijg je bij iedere piet een letter. Deze vormen samen een woord, die opgelost moet worden. Voordat de je een letter krijgt, moet je bij iedere piet een opdracht of een spelletje doen. Zo leer je bij danspiet een leuk danspasje en moet je luie piet proberen wakker te maken. Ook help je shopping piet op weg naar haar favoriete winkel en zing je met zingpiet 3 sinterklaasliedjes. Daarnaast doe je ook nog een paar kunstjes met acrobaatpiet.  De letters die je krijgt van de pieten vul je in op de kaart die hebt opgehaald bij het centrale begin punt. Heb jij vervolgens alle pieten gevonden en dus het geheime woord ontcijfert dan kun je een lekkere traktatie ophalen bij de sint.

Wilt u meer weten over Waar zijn de pietjes??
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Waar zijn de pietjes? is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Waar zijn de pietjes?.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Waar zijn de pietjes? ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Waar zijn de pietjes? zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

The Great Fratelini Magic Show

Selfie Pietjes

Sint Experience

Schoorsteen piet

One Two Trio Kindershow

Aanvraagformulier Waar zijn de pietjes?

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens