Waar zijn de elfjes?

Wilt u Waar zijn de elfjes? boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Waar zijn de elfjes? vindt u hier op deze pagina.

De behulpzame elfjes hebben zich verspreid door het centrum. Nu is het jou taak om ze te vinden! iedereen is actief aan het zoeken naar de verschillende elfjes. Heb je een elf gevonden, dan krijg je bij iedere elf een letter. Deze vormen samen een woord, die opgelost moet worden. Voordat de je een letter krijgt, moet je bij iedere elf een opdracht of een spelletje doen. Zo leer je bij dans elf een leuk danspasje en moet je een paar vragen beantwoorden bij quiz elf. Vervolgens kom je aan bij na aap elf. Lukt het jou om hem 10 minuten na te doen? Ook zing je samen met de muzikale elf 2 kerstliedjes. Daarnaast maak je ook nog een foto met een rendier. De letters die je krijgt van de elfjes vul je in op de kaart die hebt opgehaald bij het centrale begin punt. Heb jij vervolgens alle elfjes gevonden en dus het geheime woord ontcijfert dan kun je een lekkere traktatie ophalen bij de kerstman.

Wilt u meer weten over Waar zijn de elfjes??
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Waar zijn de elfjes? is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Waar zijn de elfjes?.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Waar zijn de elfjes? ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Waar zijn de elfjes? zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Waar zijn de elfjes?

Gegevens van het optreden

Contactgegevens