Vuurwerk show

Wilt u Vuurwerk show boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vuurwerk show vindt u hier op deze pagina.

Wij bieden u een semi professionele vuurwerkshow aan die wij geheel met de computer zullen schieten. Met de tijdsduur van ongeveer 8 minuten.

Wij maken bij deze shows gebruik van “consumenten vuurwerk” dat is het zelfde vuurwerk dat gebruikt wordt met de jaarwisseling.

Maar doordat wij dit in grote hoeveelheden gebruiken en onze creativiteit volledig gebruiken, kunnen we hier een complete show mee neerzetten.

Deze vuurwerkshow zullen wij ook geheel computer gestuurd schieten waardoor er ook geen enkele pauze zal vallen.

Semi professioneel vuurwerk gebruiken we omdat er een beperkte veiligheidsafstand nodig is, en dat het publiek dan dichtbij het vuurwerk kan staan om goed te genieten van de vuurwerk effecten. Voor het afsteken van deze semi professionele vuurwerkshow hebben we een minimale veiligheidsafstand nodig van 40 meter rondom het vuurwerk.

Wilt u meer weten over Vuurwerk show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vuurwerk show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vuurwerk show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vuurwerk show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vuurwerk show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Vuurwerk show

Gegevens van het optreden

Contactgegevens