Artiesten

Vuur en Vlam

Wilt u Vuur en Vlam boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vuur en Vlam vindt u hier op deze pagina.

Vuur & Vlam is een akoestisch trio ontstaan uit Moon About dat al ruim 20 jaar speelt op privéfeesten en evenementen. Ronald en Martin gingen de samenwerking met Martine aan om de vocalen uit te breiden met een vrouwenstem en natuurlijk mooie liedjes van legendarische zangeressen te kunnen uitvoeren.

Alle bandleden van Vuur & Vlam zingen met ervaring en wisselen leadzang en koortjes voortdurend af.
We spelen zo een mooie mix van mannen – en vrouwenliedjes.

YouTube video

Wilt u meer weten over Vuur en Vlam?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vuur en Vlam is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vuur en Vlam.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vuur en Vlam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vuur en Vlam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Vuur en Vlam

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens