Vrolijke veilingshow

Wilt u Vrolijke veilingshow boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vrolijke veilingshow vindt u hier op deze pagina.

Op uw locatie wordt een klein podium geplaatst. Op dit podium wordt een decorwand geplaatst alsmede een veilinglessenaar waarachter de veilingmeester plaats neemt. Middels een bescheiden geluidsinstallatie wordt de veilingshow gepresenteerd. Ieder product/artikel zit in een luxe doos verpakt zodat de bezoeker de vorm van het product beslist niet kan herkennen. De veilingmeester en Van Stoffelen zijn goed op elkaar ingespeelde acteurs. Humoristisch gekleed en de veiling uitvoerend met de nodige kwinkslagen en een dosis creativiteit en humor worden de cryptische omschrijvingen vooraf bedacht en\ samengesteld. 

Wilt u meer weten over Vrolijke veilingshow?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vrolijke veilingshow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vrolijke veilingshow.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vrolijke veilingshow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vrolijke veilingshow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Vrolijke veilingshow

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens