VR & AR

VR surfen

Wilt u VR surfen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van VR surfen vindt u hier op deze pagina.

Huur een compleet verzorgde Virtual Reality Surf Simulator inclusief transport, op/afbouw, installatie en begeleiding voor op feest, evenement of voor op uw beursstand. Een complete set bestaat uit een Samsung Gear VR bril, achterwand met surf visual, surfplank of kite bar en een blauw zeil. Breng golf-, wind of kitesurfen in 360° naar uw event!

Organiseert u een evenement in de zomer? Of heeft uw feest of event een zomers of sportief karakter? Binnen of buiten, het maakt niet uit! Met de VR surf simulator brengt u de zomer (of het strand) naar uw feest of evenement. Summer vibes of niet. De VR Surf Simulator is een Virtual Reality beleving, waarmee u uw gasten als een professionele surfer op de golven, wind of met de kite kunt laten surfen. De combinatie met een 360° film, welke de gebruikers kunnen bekijken met een VR bril met een surfplank of kite bar is een zeer leuke ervaring.

Wilt u meer weten over VR surfen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over VR surfen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van VR surfen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over VR surfen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over VR surfen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier VR surfen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens