VR plank

Wilt u VR plank boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van VR plank vindt u hier op deze pagina.

Hoogtevrees? maakt niet uit, want het is toch niet echt. Of toch wel? Neem de lift naar de plank. De plank ligt op een hoogte van 160 meter. Durft u naar het einde van de plank te lopen? Naast het lopen over de plank kunt u ook nog SkyWriten. The VR plank is een korte maar zeer leuke game voor feesten & events. Dat wordt lachen, gieren en brullen!

Met de plank Experience overwinnen u gasten hun angst voor hoogte, maar het is vooral lachen geblazen en het verrassend om te zien hoe elke persoon reageert als men over een (echte) plank heen loopt. De VR plank Experience opstelling bestaat uit een massieve houten plank, een VR-bril en ondersteunende hardware, zoals de: high-end PC, game: Richie’s Plan Experience, Vive controllers en een grote LED TV op statief, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken. 

Wilt u meer weten over VR plank?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over VR plank is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van VR plank.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over VR plank ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over VR plank zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier VR plank

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens