VR & AR

VR Experience event

Wilt u VR Experience event boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van VR Experience event vindt u hier op deze pagina.

Dit wordt het meest geavanceerde evenement dit jaar: VR Experience Event!

Wat is VR eigenlijk?
Virtual Reality (VR) is een technologie waarbij je een bril op je hoofd krijgt. Daarmee vervalt je gevoelsreferentie en waan je je direct in een andere wereld. De bril registreert bewegingen van jouw hoofd, waardoor het lijkt alsof je werkelijk in een andere wereld begeeft. De VR bril geeft je de mogelijkheid om 360 graden om je heen te kijken en je alles in 3D te laten beleven. Ons advies: Kom en beleef het zelf.

VR neemt een enorme sprint in Nederland. Nu krijg je zelf de kans deze unieke 3D ervaring zelf te gaan beleven. 

Beleef een ‘Virtual Reality Experience’ op een wel heel bijzondere wijze. Door toevoeging van extra elementen waarbij men de zwaartekracht op een andere wijze ervaart of door op een bewegende vloer plaats te nemen worden er levensechte dimensies toegevoegd aan VR simulaties of de meest uiteenlopende VR games. Deze ervaringen zijn onderverdeeld in de genres die hier onder staan vermeld.

Door de toevoeging van een zwevende stoel en een bewegende vloer voegen wij een extra dimensie toe aan de beleving van VR. Is het dan opeens 4D? Als dat zou bestaan, dan wel! Voel de wind door je haren. Krijg het idee dat je zweeft. In de wetenschap dat je stil staat, voel je toch je benen bewegen.

Bij het evenement kun je kiezen uit 3 games: Neem plaats in de piloten stoel en bestuur een vliegtuig hoog boven het uitgestrekte landschap, maar pas op, voor je het weet stort je neer! Liever vliegen als een vogel? Vanuit onze zwevende stoel vlieg je in een vrije vlucht over Parijs. Door je hoofd te bewegen kun je elke richting opvliegen die je wil. Vlieg over de Notre Dame of kijk eens hoe de Eiffeltoren er van bovenaf uit ziet. Sensatie gegarandeerd. 

Of stap op onze bewegende vloer en kies jouw favoriete achtbaan. Welke je ook kiest, wij weten zeker dat het moeilijk wordt om stil te staan. Een onvergetelijke ervaring!

Het gebruik van uitsluitend High End apparatuur biedt een spectaculair beeld tijdens het VR Experience event. Merken als Oculus Rift en MSI, aangevuld met software van Ubisoft staan garant voor een onuitwisbare ervaring. Kom kijken en beleef het zelf! 

Wilt u meer weten over VR Experience event?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over VR Experience event is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van VR Experience event.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over VR Experience event ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over VR Experience event zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier VR Experience event

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens