VR & AR

VR duiken

Wilt u VR duiken boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van VR duiken vindt u hier op deze pagina.

VR, duiken & bewegen? Speel dan deze Motion Dive game op een Motion VR Simulator. Ervaar een fascinerende onderwaterwereld in Virtual Reality. Race met haaien en Mantaroggen en bestrijd ze met vijandelijke onderzeeërs. Door uw lichaamsgewicht op de VR Motion Dive Simulator te verplaatsen stuurt u. 

Huur een compleet verzorgde VR Motion Simulator inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding voor op uw feest, evenement of voor op uw beursstand. Een VR Motion Dive simulator opstelling bestaat uit: een Motion Simulator, een Samsung Gear VR bril, de Motion Dive game en een grote LED TV op statief waarop de omstanders live kunnen meekijken. Optioneel kunnen we ter decoratie een achterwand met een visual plaatsen.

Wilt u meer weten over VR duiken?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over VR duiken is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van VR duiken.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over VR duiken ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over VR duiken zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier VR duiken

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens