VR & AR

VR duiken met haaien

Wilt u VR duiken met haaien boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van VR duiken met haaien vindt u hier op deze pagina.

Gebruik virtual reality om de geheimen van de ‘BigBlue’ te ontdekken in een atmosferische diepzee duik. Terwijl u getuige bent van een onderwater wonder, wordt uw missie al snel duidelijk. Ga de diepte in om het meest uitgebreide, fascinerende en diverse ecosysteem op aarde te ontdekken. Trek uw VR duikuitrusting aan en verken de onderwaterwereld.

Deze onderwaterwereld is een zittende VR beleving, zodat u ongeacht de grootte van uw speelruimte de oceaan kunt verkennen. Gebruik de triggers op de controllers om u voort te stuwen. Duik met ‘s werelds beste zee wetenschappers. U bent een onderzoeker zonder enige duikervaring en uw missie is duidelijk. Breng het onderzoek naar de open zee en zoek naar de grootste witte haai die u ooit heeft gezien.

Wilt u meer weten over VR duiken met haaien?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over VR duiken met haaien is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van VR duiken met haaien.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over VR duiken met haaien ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over VR duiken met haaien zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier VR duiken met haaien

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens