Voetbaltafel

Wilt u Voetbaltafel boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Voetbaltafel vindt u hier op deze pagina.

Het huren van een voetbaltafel betekent niet alleen dat u een tafel huurt, u huurt een ervaring en een hoop fanatiek plezier! Wij maken van een voetbaltafel een voetbaltafeltoernooi! Door dit complete aanbod genieten de bezoekers, de organisatoren en u zelf!

Wilt u meer weten over Voetbaltafel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Voetbaltafel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Voetbaltafel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Voetbaltafel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Voetbaltafel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Voetbaltafel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens