Voetbaljongleur Stijn

Wilt u Voetbaljongleur Stijn boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Voetbaljongleur Stijn vindt u hier op deze pagina.

Geïnspireerd en begeesterd door Maradona begon Stijn De Pourcq enkele jaren geleden te jongleren met één voetbal. Al snel ging hij zijn eigen weg, ontwikkelde een aparte stijl en nam geen genoegen meer met slechts 1 bal. Momenteel jongleert hij met verbazend gemak en als enige in België tot 5 voetballen tegelijk, waarbij hij zowat alle delen van zijn lichaam gebruikt. 

Wilt u meer weten over Voetbaljongleur Stijn?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Voetbaljongleur Stijn is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Voetbaljongleur Stijn.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Voetbaljongleur Stijn ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Voetbaljongleur Stijn zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Voetbaljongleur Stijn

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens