Artiesten

Vocal Vocal

Wilt u Vocal Vocal boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vocal Vocal vindt u hier op deze pagina.

Zonder instrument, muzikaal verwend

Met een hoop schwung, humor, de nodige danspasjes en natuurlijk de juiste stem, strijken Frank, Freek, Rafaël en Steven op uw evenement neer. Altijd al graag dat ene nummer op een bijzondere wijze willen horen? Of al die bekende deuntjes van vroeger én nu? Op “concertante” wijze, als act of podium, of als flash mob. 1 liedje, of meerdere… Niks is te gek voor woorden..

Wilt u meer weten over Vocal Vocal?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vocal Vocal is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vocal Vocal.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vocal Vocal ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vocal Vocal zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Vocal Vocal

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens