Vliegend Tapijt

Wilt u Vliegend Tapijt boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vliegend Tapijt vindt u hier op deze pagina.

Sjeik Alachamalachama komt op bezoek voor een grote transactie. Zijn geslepen meesterknecht Cheb Kebab probeert wat kleine handel te slijten, maar ook één van de vrouwen uit de harem van de sjeik biedt hij te koop aan. Een geschikte koper wordt uit het publiek gezocht en met/voor hem voert de haremdanseres haar verleidelijke oriëntaalse buikdansen uit. Als de sjeik binnenkomt op een vliegend tapijt (zichzelf muzikaal begeleidend), krijgt hij alle aandacht. Hij tracht een gouden deal te sluiten, een koper te laten vliegen en feest te maken, maar het ontdekken van zijn gestolen haremvrouw levert voor allen een verrassend slot op.

Wilt u meer weten over Vliegend Tapijt?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vliegend Tapijt is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vliegend Tapijt.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vliegend Tapijt ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vliegend Tapijt zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Vliegend Tapijt

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens