VJ show

Wilt u VJ show boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van VJ show vindt u hier op deze pagina.

De video DJ ondersteunt de show live en het repertoire met originele videoclip en geweldige bijpassende sfeerbeelden. Uw gasten kunnen dus ook genieten van de oude ‘foute’ videoclips van weleer maar ook thema gerelateerde foto’s, live party pics (via extern fotograaf), moderne grafics en/of logo’s. Wij kunnen optioneel zelfs al deze mogelijkheden combineren met een live video cameraman! Zo kan iedereen het zien en zelfs degene die zitten worden visueel ook geëntertaind!

Uw show is dan compleet met licht, geluid én beeld! 

De ideale creatieve en veelzijdige muzikale totaal-invulling van uw feest!

Wilt u meer weten over VJ show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over VJ show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van VJ show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over VJ show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over VJ show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier VJ show

Gegevens van het optreden

Contactgegevens